Radio Guerrilla disprețuiește săracii ca să n-o faci tu

Radio Guerrilla e un post mizerabil

Imaginea de mai sus cred că e destul de clară. Cel mai hipsteresc post de radio din România se mândrește cu faptul că nu e pe locul 1 în topuri. Nimic neașteptat până aici, întotdeauna mi s-a părut că Guerrilla e exact ca un adolescent care se bate singur pe spate de mândrie că e mai interesant doar pentru că nu ascultă muzică mainstream.

Dar Guerrilla nu se oprește aici. Nu doar că e un radio alternativ, dar este un post cu ascultători mai buni decât ai celorlalte posturi. Cu alte cuvinte – tatăl meu e mai deștept decât tatăl tău! Cam pe acolo.

Dar cum adică mai buni, ar întreba cineva naiv. Ce face o persoană mai bună? Păi nu-i nimic, pentru că cei de la Guerrila ne oferă și răspunsul. Ascultătorii lor au studii superioare și STATUT SOCIAL net superior plebilor care ascultă Kiss FM sau Radio ZU.

Cel mai important însă – ascultătorii Guerrilla sunt bogați. Da, există un post de radio care se mândrește cu venitul mediul al ascultătorilor săi. Pare ceva din Times New Roman sau The Onion, dar nu e. Pentru că în mintea lor, asta îi face persoane mai bune, persoane demne de un radio atât de sofisticat ca al lor.

 

Ascultătorii Guerrilla sunt mai inteligenți, au făcut și fac ceva în viață! Au “performat” (surprinzător că un post atât de sofisticat nu știe că verbul “a performa” nu există în română. Studiile alea superioare n-ajută chiar mereu) și duc în spate toți asistații social!

Mizerabil mod de a te promova, dar așa e când te crezi buricul pământului și ai impresia că universul se învârte în jurul tău. Dar nu știu ce așteptări avea lumea de la unii care și-au asumat fără nicio jenă că ei sunt “binili” în țara asta. Chiar, când le-a fost revocată licența și se milogeau de toată lumea să îi susțină, de ce n-au precizat că vor ajutor doar de la bogați educați cu un statut social pe măsură?

În ceea ce privește elitele, săracele elite, care “duc în spate asistații social”, ar trebui ca cei de la Guerrilla să se mai documenteze înainte să promoveze ura de clasă fără niciun argument.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *